Get Adobe Flash player

WELKOM !

Beste bezoeker,

USKA SOCCER ACADEMY werd in 2005 opgericht door Karel Van Poucke onder de naam Uhlsportkeepersacademy met de doelstelling om jonge keepers een technische hoogstaande vorming aan te bieden. Wegens het grote succes en eveneens de groeiende vraag naar eenzelfde kwaliteitsvolle opleiding voor veldspelers, werd er in 2011 eveneens gestart met een afdeling voor veldspelers met als gevolg de geboorte van USKA SOCCER ACADEMY voor zowel keepers als veldspelers. USKA SOCCER ACADEMY heeft dus als doelstelling om jonge voetballertjes een kwaliteitsvolle en professionele vorming te geven onder leiding van Karel Van Poucke en zijn team dat bestaat uit super gemotiveerde, maar vooral ook gediplomeerde trainers uit verschillende Belgische elite clubs.  Deze vorming bieden we aan via verschillende modules, gaande van wekelijkse trainingen op woensdagnamiddag en zondagvoormiddag tot allerlei stages tijdens de vakanties. Zo bieden we zowel stages aan in het binnenland en sinds 2012 ook in het buitenland.  We wensen u verder veel lees- en kijkplezier op onze website en aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen.

Met vriendelijke groeten,

Het USKA-team

De inschrijvingen voor de stage “Barcelona 2024” zijn open!!

 Mochten er problemen zijn om in te schrijven via de website dan kan je ook inschrijven via uska.soccer-academy@outlook.com 

STAGE BARCELONA 2024

Beste voetballiefhebbers,We zijn verheugd om jullie te kunnen melden dat we volgende zomervakantie zullen vertrekken naar Spanje voor een nieuwe  Sportstage “Barcelona 2024” met bezoek aan het “Camp Nou stadion” of “Espanyol Barcelona “. Meer details vind je op de affiche die je kan vergroten door er op te klikken.  Eveneens vindt u info bij de rubriek stages. Plaatsen zijn beperkt !!

Inschrijven kan online via onze website.

Wij hopen U allen te mogen verwelkomen !

Het ‘’USKA’’team

Special Recent Posts

No thumbnail available

Omwisseling van vrije zondag

Zondag 11 februari 2024 wordt omgeruild met zondag 18 februari 2024 dat betekend dat er op zondag 1[...]

Barcelona

Ontvang onze mails :

Categorieën

Sponsors


BVBA Casa Volpini

Logo_Sponsoring-01

d11bc1_8a380811f1b84907a4a27f6f7c5b4ed4

MCJ Jewels

 

 

Share