Get Adobe Flash player

1/07/13

Beste vrienden en familieleden,

Vandaag hebben de trainers ons opnieuw gewekt omstreeks 7:30 uur. Dit verliep voor sommigen al iets minder vlotjes dan de dagen ervoor. Maar goed, iedereen was uiteindelijk toch op tijd op de afgesproken verzamelplaats alwaar we een aangename verassing hadden voor 2 spelers. Zij werden ontvangen met een verjaardagslied. Stijn & Fabio zijn namelijk vandaag jarig !! Een dikke proficiat nog mannen !

Na het ontbijt zijn we iets vroeger doorgereden naar de trainingsvelden omdat vandaag de trainingen reeds om 9:30 startten. Warm, warme n nog eens warm was het, maar met voldoende drinkmomenten zijn we er toch in geslaagd om er weer een zééééér leuke en leerrijke training van te maken.

Terug in het hotel, met z’n allen genoten van een zeer lekker middagmaal. Het mag gezegd worden, het eten is hier top ! Veel variatie en zeer mooi verzorgd ! Na het eten een beetje platte rust om daarna met de bus te vertrekken naar de zeer pittoreske strandbaai Santa Cristina, een 15 minuten rijden van ons hotel. Daar hebben de jongens zich eens kunnen uitleven op het strand, wat een super-namiddag !

Na een lekkere douche in het hotel (of voor sommigen eerst nog een plonsje in het zwembad), snel genieten van het avondeten. En straks met z’n allen een klein uitstapje met mogelijks een leuk terrasje … het is er toch het weer voor hé …

Tot morgen,
het uska-team

1 Reactie op 1/07/13

 • Kathy schreef:

  Goedenavond iedereen, of moet ik schrijven waterratjes,
  Alweer zit ik hier met mijn mond open van de mooie foto’s en bij het zien van al dit moois heb ik zin om toch maar te proberen in de computer te kruipen en bij jullie te komen. Maar helaas dit lukt mij niet. Ik ben echt blij dat jullie zich zo goed amuseren, ook de inzet van de trainers en begeleiders op de foto’s spreken boekdelen FANTASTISCH. Een gelukkige verjaardag voor de jarigen HOERA HOERA HOERA. Het is echt tof dat we jullie kunnen volgen via de foto’s en via het verslag iedere dag. Een proficiat voor diegene die dit doet. Verder blijven doen he, zo kunnen we er toch ook een beetje van genieten, hm , maar dan wel in ons Belgisch klimaat, waar we geen zonnebril nodig hebben.
  Jongens op naar morgen en geniet van jullie fantastische uitstap. Het ga jullie goed. Nog een spetterende vakantie toegewenst.
  vele groeten aan iedereen
  Kathy en Leo (mama van Quinten) vele knuffels voor mijn liefste voetballertje

Geef een reactie

Start seizoen 2019-2020
Ontvang onze mails :

Sponsors


BVBA Casa Volpini
bart van poucke

Logo_Sponsoring-01

d11bc1_8a380811f1b84907a4a27f6f7c5b4ed4

previcare

 

 

 

Share

Counter from 2/07/13
026735
Hits Today : 25