Get Adobe Flash player

Bezoek aan Camp Nou

Hoi vrienden, familie, …

Vandaag was het een hele dag ontspannen. Er stond namelijk geen enkele training op het programma. We zijn op hetzelfde tijdstip opnieuw door de trainers gewekt.

Na het ontbijt zijn we dan onmiddellijk vertrokken naar Camp Nou. Wooow, dat was echt wel indrukwekkend ! Zelfs de jongens die vorig jaar al waren mee gegaan, hielden opnieuw hun adem in … fenomenaal !!!! Na de rondgang in het stadion, konden de kinderen ook hun hartje nog eens ophalen in de Barça-shop.

In een zonovergoten Barcelona (in Malgrat was het vandaag nét iets minder, dus …) hebben we dan genoten van een toch wel lekkere picknick. Daarna zijn we even, door tijdgebrek werd dit echt wel ingekort, gepasseerd aan het Olympisch dorp. Dan zijn we vertrokken naar de ‘Ramblas’ alwaar eveneens de Nike-shop een enorme trekpleister was. Velen hebben daar echt wel een paar mooie schoenen gekocht met daarop hun naam gestikt. Omstreeks 18u30 zijn we dan terug vertrokken naar het hotel waar we dan omstreeks 20 uur toekwamen om onmiddellijk aan te schuiven aan de tafel voor het avondmaal.

Na het avondmaal, konden we vrij vertoeven in het hotel. Alweer een fijne dag en we zagen dat alle kinderen gelukkig waren, wat voor ons echt wel het voornaamste is !!!!

Tot morgen allemaal,
Groetjes
Het USKA-team

2 Reacties op Bezoek aan Camp Nou

Geef een reactie

Start seizoen 2019-2020
Ontvang onze mails :

Sponsors


BVBA Casa Volpini
bart van poucke

Logo_Sponsoring-01

d11bc1_8a380811f1b84907a4a27f6f7c5b4ed4

previcare

 

 

 

Share

Counter from 2/07/13
026735
Hits Today : 42