Get Adobe Flash player

De eerste dag

Beste ouders, familie, vrienden …

Onze heenreis zit er al op. We zijn allen veilig aangekomen op onze bestemming. Het mag gezegd worden dat de bussen zeer comfortabel waren en de buschauffeurs het fantastisch hebben gedaan !! We zijn onderweg 4 maal gestopt en zaterdag omstreeks 14 uur toegekomen aan ons hotel. Na het uitpakken zijn met z’n allen vertrokken naar het strand, dat net achter de hoek ligt. Daar hebben we genoten van een verfrissende en welverdiende duik !! Na deze leuke ontspanning zijn we opnieuw naar ons zeer mooi hotel gegaan om te genieten van een uitgebreid avondbuffet. Super lekker !!! Daarna werden we allen gewogen en gemeten om onze BMI te bepalen, meer hierover de komende dagen. Nog even een leuke ontspannen wandeling aan de promenade en daarna lekker ons bed in, want morgen starten de eerste trainingen. Slaapwel allemaal !!!!!

2 Reacties op De eerste dag

 • Kathy schreef:

  Joepie goed en veilig zijn jullie toegekomen – leuk dat we van het thuisfront jullie kunnen volgen via de foto’s. Prachtige foto’s trouwens. Een goede vakantie voor iedereen, en … wij blijven dagelijks naar de foto’s kijken hoor. Ter info hier is het typisch Belgisch weertje, dus AUB stuur wat zon op.
  Een leuke spetterende dag toegewenst en … tot morgen. Groetjes Kathy en Leo

  • admin schreef:

   Beste Katty & Leo, Het is hier ongeloofelijk, maar toch aangenaam warm !! Indien we kunnen sturen we een beetje zon naar jullie !! Alvast bedankt voor de reactie !! We doen iedereen de groetjes.
   Het USKA-team

Geef een reactie

Start seizoen 2019-2020
Ontvang onze mails :

Sponsors


BVBA Casa Volpini
bart van poucke

Logo_Sponsoring-01

d11bc1_8a380811f1b84907a4a27f6f7c5b4ed4

previcare

 

 

 

Share

Counter from 2/07/13
026735
Hits Today : 40