Get Adobe Flash player

We zitten al over helft …

Dag lieve ouders, familieleden, vrienden, …

We zitten hier al over de helft van onze stage en we hebben ons nog geen minuut verveeld. Hier is altijd wel wat te beleven.

Deze morgen zijn we opnieuw gaan trainen op ons schitterend voetbalcomplex. Na het dagje zonder training (uitstap naar Barcelona), zagen we dat iedereen er opnieuw zin in had en er volledig wou voor gaan. We hebben zelf iets langer getraind dan voorzien :lol: !!

Na de training en een stevig middagmaal hadden de jongens opnieuw een vrije namiddag, waarin ze vrij konden kiezen om eens onder begeleiding te gaan shoppen in het centrum en/of lekker te luieren aan het zwembad. De meesten hebben gekozen voor een leuke combinatie. Er waren er toch een aantal die iets wilden kopen voor de mama … :wink:

Straks, na het avondeten, is er een leuke animatie in functie van gezonde voeding, gewicht en sport. Eens benieuwd of we goed bezig zijn :oops: ?

Iedereen die denkt dat we hier enkel zijn om te luieren aan het strand, zwembad , … is mis hoor. Vanaf morgen trainen we weer 2x per dag. Dat zal dan weer wat anders zijn :wink: … maar dat zien we dan morgen weer …

Groetjes,
USKA-team

1 Reactie op We zitten al over helft …

Geef een reactie

Start seizoen 2019-2020
Ontvang onze mails :

Sponsors


BVBA Casa Volpini
bart van poucke

Logo_Sponsoring-01

d11bc1_8a380811f1b84907a4a27f6f7c5b4ed4

previcare

 

 

 

Share

Counter from 2/07/13
026735
Hits Today : 16