Get Adobe Flash player

Nieuwe maatregelen COVID-19 vanaf maandag 01 februari 2021

Beste spelers, doelmannen en ouders

Zoals jullie wel al vernomen hebben zijn de Covid-19 maatregelen opnieuw aangepast. Onze verantwoordelijke Karel sprak de meeste mensen zondag individueel kort aan om de nieuwste maatregelen even te verduidelijken. Aangezien niet iedereen aanwezig was, Karel niet gehoord of gezien hebben zondag of het nog niet duidelijk was sommen we de belangrijkste zaken nog eens op.

Wij als voetbalschool blijven onze trainingen voor zowel de doelmannen als de veldspelers verder voorzien zoals gepland.

De groepen worden beperkt tot max 10 spelers of doelmannen. Dit was bij ons reeds het geval.

Volgens het ministerieel besluit mogen kinderen nog 1 hobby uitoefenen. Er wordt dus gevraagd een keuze te maken in de verschillende hobby’s. Wettelijk kunnen wij niet navragen welke hobby’s jullie kinderen uitoefenen, hiervoor rekenen we op de burgerzin van de ouders.

Wij vragen aan alle deelnemers om via mail te bevestigen of ze al dan niet wensen te komen naar onze wekelijkse trainingen. Zo kunnen we de groepjes nog beter verdelen.

Hopelijk kunnen we het hoofdstuk Covid19 snel afsluiten of op zijn minst terug versoepelen om alle kinderen opnieuw op een normale manier hun favoriete hobby te laten beoefenen.

Sportieve groeten,

Karel en het USKA Soccer-Academy Team,

krokusstage 2021
Ontvang onze mails :

Categorieën
Sponsors


BVBA Casa Volpini
bart van poucke

Logo_Sponsoring-01

d11bc1_8a380811f1b84907a4a27f6f7c5b4ed4

previcare

 

 

 

Share

Counter from 2/07/13
000000
Hits Today :